Bejelentkezés \ Regisztráció
Időpontfoglalás

Rólunk

Rólunk

Schönherz Iskolaszövetkezet

A Schönherz Iskolaszövetkezetet 1995-ben alakult. Szakmai, kiemelten informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági (pénzügy, számvitel, marketing, sales) és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódtunk, de ajánlataink között hagyományos, szaktudást nem igénylő vagy éppen alkalmi (pl. hostess, nyári munkánk stb.), illetve projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is megtalálhatók. Küldetésünk, hogy hidat építsünk a jövő szakemberei és a munkaadó cégek között. Szerepünk kétirányú: az egyetemistákat szakmai tapasztalatokhoz és bevételi forráshoz juttatni, partnereinknek pedig humán erőforrást és utánpótlást biztosítani. Budapesti telephelyünk mellett 2004-ben Debrecenben, 2011-ben Miskolcon, 2013-ban pedig Pécsett nyitottunk kirendeltségeket. Büszkék vagyunk arra, hogy 23 év alatt a rajtunk keresztül dolgozó diákok átlagosan 73%-a kapott ajánlatot diplomaszerzés után attól a cégtől, amelynél azelőtt diákmunkát vállalt.

Miért dolgozz velünk?

Mert olyan – a tanulmányok mellett végezhető – munkákat biztosítunk, amelyek mind a szakmai, mind az anyagi jövőd, és így karriered és életminőséged javára szolgálnak. Tapasztalatok szerint az elméleti tudást jobb minél hamarabb a gyakorlatba ültetni, ez később is segít majd az elhelyezkedésben. Mindeközben fontosnak tartjuk, hogy megfelelő munkakörülmények között, méltó bérezésért dolgozhass, olyan helyen, ahol felnőttként tekintenek rád, és abban is segítünk, hogy munkarended az óráidhoz tudd igazítani. Ráadásul a fizetéseket mindig pontosan és időben utaljuk (akkor is, ha a partner esetleg nem rendezte még felénk számláját).

Csekkold aktuális ajánlatainkat és jelentkezz egyszerűen az általad választott munkára, vagy jelezd, ha érdeklődnél, kérdeznél! Irodáinkat Budapesten, Debrecenben Miskolcon és Pécsett találod.

Történetünk

A Schönherz Iskolaszövetkezet 1995-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karának Schönherz Zoltán Kollégiumában. Eredetileg a BME diákjait alkalmaztuk, de megrendelőink számának és igényeinek növekedésével párhuzamosan szélesítettük tagsági keretünket, és ma már bármelyik egyetem hallgatói számára kínálunk különböző diákmunkákat.

Budapesten már jócskán megvetettük a lábunkat, amikor 2004-ben a terjeszkedés mellett döntöttünk, és megnyitottuk debreceni irodánkat. Ezt követte 2011-ben miskolci, majd 2013-ban pécsi irodánk létrehozása. Így ma már bátran állíthatjuk, hogy lehetőségeinkkel az ország nagy részét lefedjük!

2017-ben, 448 partnerünk 720 projektjén összesen 3799 diákunk dolgozott..

Amit kínálunk

Szeretnéd pénzre váltani tudásodat, de még nem tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak? Ha elindulnál a karrierhez vezető – talán nem is annyira – rögös úton, akkor a legjobb helyen jársz!

Amit garantálunk számodra, ha velünk dolgozol:
  • szakmai tapasztalatot szerezhetsz
  • egyetemi tanulmányaidat kiegészítheted gyakorlati tudással
  • szakmai gyakorlatként is végezheted a munkád
  • a tudásoddal egyenértékű fizetést biztosítunk
  • időben megkapod a fizetésed
  • rugalmas időbeosztásban dolgozhatsz
  • megfelelő munkakörülmények között tevékenykedhetsz


Lássunk egy példát, milyen fizetéseket zsebelhetsz be!
Kezdő fejlesztő (egyéni projektekkel, egyetemi tapasztalattal)
1200-1600 Ft/óra
Junior fejlesztő (fél éves munkatapasztalattal)
1500-2000 Ft/óra

Sajtó

Nagy örömünkre szolgál és megtiszteltetés, hogy hosszú évek óta folyamatosan helyet kapunk a legkülönbözőbb sajtóorgánumokban, legyen szó diákmunkával, diákmunkavállalással, vagy iskolaszövetkezeti működéssel kapcsolatos szakértői megszólalásról, vagy éppen általunk indított egyedi, kreatív kezdeményezésekről.

Íme néhány példa az utóbbi időből:

Pénzcentrum – Több tízezer forintod bánhatja: nem mindegy, hogy alkalmaznak

Technokrata – Jövőre több tízezer forint is múlhat azon, hogy milyen típusú alkalmazottak vagyunk

Észak-Magyarország – Az informatikusok iránt mindig nagy a kereslet

Világgazdaság – Nem csak a munkaerő hiánya, a tudása is problémát okoz

HR Portál – Újabb adalék ahhoz, hogy milyen lehet a Z generáció

HVG.hu – 2300 forintos órabért is kaphat egy informatikus diák

Családi lap – Dolgozni akarok, nyáron!

Piac és Profit Online – Diákmunka is lehet szakmai gyakorlat

Player.hu – Michelle Wild szobalányként mondja, hogy nagyon rossz kisfiú voltál

Life.hu – Michelle Wild újra kamerák elé állt

Piac és Profit online – Nemcsak a diákoknak jó a gyakornokság

Kreatív.hu – Imázsvideó a Schönherz Iskolaszövetkezettől

Tv2 – Tények – Nincs pénzük elköltözni

Adózóna.hu – Nyaralás munka nélkül – el lehet engedni!

Origo.hu – Erről még a szülők is azt gondolják, hogy hasznos

Debreceni Szuperinfó – Diákmunka: a karrier első lépcsőfoka

HVG.hu – Egyre többen fedezik fel a közel-diplomásokban rejlő potenciált

A menedzsment

Azért vagyok, hogy...

Baross Levente, a Schönherz Iskolaszövetkezet elnöke

Diákként kezdtem a Schönherz Iskolaszövetkezetnél még 2003-ban, aztán a cég belső embere lettem, és projektvezetőként folytattam tevékenységemet. Ezt követően projektmenedzseri pozícióba léptem, majd 2014 nyarától abban a szerencsés és igencsak tevékeny helyzetbe kerültem, hogy megválasztottak az Iskolaszövetkezet elnökének. A pozícióval persze nemcsak a hangzatos titulus jár: felelek a minőségbiztosítás minden egyes szegmenséért, üzemeltetés területen gyakorlati feladatokat is végzek, valamint kapcsolatot tartok a kiemelt partnerekkel.
...minden szakmai háttér meglegyen a megfelelő diákmunkához, és hogy diákként is felnőttnek kezeljenek!

Soós István, elnöki tanácsadó

Még BME-s koromban, 2001-ben kerültem a céghez, mint sales és stratégiai tanácsadó. Ma javarészt stratégiai feladatokért és új szolgáltatások bevezetéséért felelek, emellett a toborzással kapcsolatos teendők tartoznak hozzám. Jó érzés egy olyan vállalat élén állni, ahol lelkes fiatalokkal teli csapatokkal dolgozhat az ember!
...hosszú távon és jó helyen dolgozhass, ahonnan – ha akarod – már csak egy lépés a főállás!

Lovas István, értékesítési vezető

A Schönherz Kollégiumi idők repítettek a céghez, 2004-ben. Ekkor indítottuk el debreceni kirendeltségünket, amelynek a vezetője lettem. 2011-től a miskolci, 2013-tól pedig a pécsi irodákkal bővültünk. 2017-ben kaptam meg az értékesítési vezetői pozíciót, innentől tartozik feladataim közé az országos értékesítési csapat munkájának koordinálása és támogatása.
...a szakmában elismert cégeknél, korrekt fizetésért tudj dolgozni!

Bukta Szilárd, HR vezető

2016 októberében csatlakoztam a vállalathoz, mint HR vezető. Azelőtt 12 évig a Magyar Telekom csapatát erősítettem, és megrendelőként is igen elégedett voltam a Schönherz Iskolaszövetkezet diákjaival. A cégen belül felelek többek között az egyes HR csapatok munkájának irányításáért, a kiválasztási folyamatokért, és igyekszem mindezt úgy tenni, hogy naprakészen megfeleljünk az aktuális üzleti igényeknek, miközben maximálisan eleget teszünk diákjaink elvárásainak is.
...minden kérdésedre válassz kapj, és hozzád passzoló munkát találj, az órarendedhez igazítva!

Hovány Tamás, ügyfélkapcsolati vezető

12 éve dolgozom a cégnél. Anno projektvezetőként kezdtem, ennek köszönhetően ma már hamar ráérzek arra, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, legyen szó diákról, partnerről vagy munkatársról. 2014 óta irányítom az ügyfélkapcsolatokkal foglalkozó csapat munkáját. A mi feladatunk, hogy adott partnert összekössük a megfelelő tudású diákkal. Azon vagyunk, hogy partnereink igényeit a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és elégedettségük hasonlóképpen töretlen legyen, mint a velünk dolgozó diákoké.
...suli mellett is szuper munkakörülmények között dolgozhass, egyszóval elégedett legyél!

Miklós István, gazdasági vezető

2007-ben kerültem a céghez könyvelőként. Három évvel később kértek fel arra, hogy segítsek a Szövetkezet mindennapi működésében pénzügyi vezetőként. 2012 óta koordinálom teljes körűen ezt a területet, ide értve a pénzügyi és a számviteli teendőket is.
...időben kapj jó fizetést!

Referenciacégek

Abesse
Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt.:
„Megbízhatóság, hozzáértés, rugalmasság. Ezt várják el tőlünk az ügyfeleink, ezt várjuk el mi is a beszállítóinktól, és ezt meg is kapjuk tőletek, a Schistől. Ezt köszönöm, és a továbbiakban is számítunk rátok, ha ambiciózus, fiatal szakemberekre lesz szükségünk a projektjeinkbe tartósan, vagy átmeneti jelleggel.”
Taninform
TaninformSzoftver:
„Az elmúlt években fejlesztőink egy része a SCHIS által közvetített diákok közül került ki, majd lett munkavállalónk. A kiközvetített diákokban sem szakmailag, sem emberileg nem kellett még csalódnunk.”
Webtown
Webtown-Informatikai Kft.:
„Nagyon régóta dolgozunk együtt a SCHIS-el. Kollégáink nagy részét a kezdetekben rajtuk keresztül foglalkoztattuk. A mai napig aktív kapcsolatot ápolunk. Gyors és precíz munkavégzés, korrekt ár és megbízhatóság jellemzi őket!”
Prodacont
Prodacont plusz Kft.:
„A Schönherz Informatikai Stúdió által biztosított képzett diákok révén javult a versenyképességünk, rugalmasabban tudtunk reagálni a kereslet ingadozásához. Igényeinkre gyorsan és kiváló minőségben reagáltak, a több éves sikeres együttműködés eredményeként immár stratégiai partneri viszony alakult ki közöttünk.”
Danubius
Danubius Expert Kft.:
„Sokkal többet nyújtanak, mint az átlagos iskolaszövetkezetek - igazi partnerként működnek. Felmérték és megértik az igényeinket, segítenek a jelöltek előszűrésében, így mi már csak a legesélyesebb hallgatókra koncentrálhatunk. Külön öröm, hogy újabban a diákok képzésébe is bekapcsolódtak, így gyorsabban bevethetők éles projekteken.”
Graphisoft
Graphisoft SE:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet szakemberei kiváló munkát végeznek a jelentkezők szakmai előszűrése során, így nagyban megkönnyítik munkatársainknak a megfelelő diákkollégák kiválasztását.”
Grepton
Grepton Informatikai Zrt.:
„Több éve dolgozunk a Schönherz Iskolaszövetkezettel, számos diákot közvetítettek hozzánk, akik közül jó néhányan az egyetem befejezése után munkatársként helyezkedtek el nálunk. Ismerik a munkaerőpiaci trendeket, azonnal reagálnak a változásokra, és megtalálják a felkészült, tehetséges fiatalokat (szakmai tesztjük külön segítség számunkra). Gyors, pontos és megbízható csapat, akiket azzal sem tudunk kizökkenteni, ha „már tegnapra” kell az új munkaerő.”
IP System
IP Systems Zrt.:
„Rugalmasság, elszántság, csapatmunka. Ezt szeretjük a Schönherz-ben.”
Lightware
LIGHTWARE Vetítéstechnikai Kft.:
„Szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert segítőkészek, rugalmasak, gyorsan teljesítik a kéréseinket és mindig pontosak az elszámolásban.”
Logmein
LogMeIn Szoftverkészítő és Szaktanácsadó Kft.:
„Azért szeretünk a Schönherz Iskolaszövetkezettel dolgozni, mert gyorsan és rugalmasan alkalmazkodnak az ügyféligényekhez.”
Novell
Novell PSH Kft.:
„A Novell PSH számos nagyvállalati ügyfélnél biztosít IT tanácsadási, projekt implementációs és üzemeltetés támogatási szolgáltatást. Tevékenységünk kapcsán számos alkalommal, sok feladat esetében hatékonyan vesszük igénybe informatikai hallgatók segítségét. Pillanatnyilag is több diáknak kínálunk munkalehetőséget, amely a Novell PSH és diákok számára is egyaránt számos lehetőséget rejt. A Schönherz Iskolaszövetkezettel többéves kiváló partneri kapcsolat alakult ki, mely nagyban segíti a megfelelő szakértők kiválasztását, valamint egyszerűsíti, gördülékennyé teszi az adminisztrációt.”
Telekom
Magyar Telekom Nyrt.:
„Az Iskolaszövetkezettől mindig határidőre megkapjuk a szükséges erőforrást, még a legextrémebb egyedi kéréseinket is a leghatékonyabban szolgálja ki. A kapcsolattartás kellően személyes és hatékony, a kapcsolattartó mindig elérhető, a visszajelzések és az ügyintézés gyors. Az Iskolaszövetkezettel való együttműködésünk nagyban hozzásegíti az osztályomat a céljaink eléréséhez.”
Tigra
Tigra Computer- és Irodatechnika Kft.:
„2011 óta dolgozunk együtt a Schönherz Iskolaszövetkezettel, abszolút elégedettek vagyunk az együttműködéssel, kooperatív és rendkívül rugalmas partner. Nagyon jól végzi a csapat az előszűrést, az évek során a legtöbb potens diákjelentkezőt ők közvetítették hozzánk. Munkájukra a jövőben is kiemelten is számítunk.”
Vigadó
Pesti Vigadó Nonprofit Kft.:
„A Schönherz Iskolaszövetkezet megbízható partner mind a nyújtott szolgáltatás, mind az együttműködés minőségének terén.”
Szallas.hu Kft.
Szallas.hu Kft.:
„Megbízhatóság, profizmus, rugalmasság, gyors reagálás. Ez jellemzi a Schönherz-et!”